Verhuur Schildersezels

Verhuur Schildersezels

Verhuur Schilderezel Bretagne

Het huren van schildersezels voor mooie evenementen is nu goedkoper en makkelijker: Alle grotere modellen van beukenhout die voorheen ook verhuurd werden gaan nu enkel via contact en heldere afspraken. Mail ons als u een groter model wenst, we zullen dan een duidelijke afspraak maken voor de dag van levering en het ophalen. Hier ging het vaak mis, de personen die het evenement verzorgen zijn niet altijd op locatie en na het evenement druk met andere zaken. Wij zullen de hierbij gemaakte kosten voor het vergeefs leveren of afhalen in mindering brengen op de borg.

Wat hebben we in 10 jaar ervaring meegenomen:

Tot 3x proberen te leveren op groot Universiteit terrein of evenement, DHL of DPD chauffeur die tot 5x weer vertrok zonder goederen.

De organisator is niet altijd op locatie om te begeleiden. Als een chauffeur aanbelt met "Ik kom ezels ophalen" en deze krijgt geen bevestigend antwoord dan vertrekt deze binnen 5 seconden. Meer werk te doen... Met alle begrip voor ieders belang hebben wij besloten om het online verhuren te beperken tot de compacte multifunctionele schildersezel Bretagne. Hier zijn nooit problemen mee geweest omdat het te verzenden formaat geen weerstand oproept bij ontvanger of transporteur. Afleveren en weer terugsturen op eigen initiatief, past in elke auto en kan door iedere collega bij servicepunt worden afgeleverd met bijgeleverd retour label. Makkelijk en flexibel.

Grotere ezels worden geleverd op een dag in plaats van een dagdeel met handige track en trace. Worden vanwege het formaat niet bij een servicepunt maar een depot afgeleverd als niemand pakket kon aannemen. Kunnen alleen worden afgehaald op locatie en niet worden ingeleverd bij een servicepunt dichtbij. De optie is er nog steeds voor elke stevige ezel van beukenhout maar met goede afspraken over levering en ophalen. Neem hiervoor contact op via telefoon of email maar neem onze ervaring mee om de schildersezel Bretagne in overweging te nemen. Geschikt voor iedere ondergrond en tot een doekhoogte van 67 cm (breedte niet van belang) is deze perfect voor elk evenement binnen of buiten.

Waar u bij andere collega's ook betaald voor de hierboven vermelde ongemakken krijgt u bij ons de beste prijs voor een eenvoudige verhuur met duidelijke afspraken. Met een borg voor de complete ezel, welke u kunt houden voor de normale aanschafsprijs bij onvoorziene omstandigheden. Goede huurders krijgen bij ons de beste prijs en de volledige borg terugbetaald 2 dagen na retour ontvangen ezels.
Weergave:
Veldezel Bretagne 20
Verhuur Schildersezel Bretagne
(0)
€ 7,00 *
Prijs per stuk